Sydafrika, med dess rika mångfald av kulturer, språk, kultur och historia är en destination som växer snabbt som golfmecka. Skönheten i landskapet, djurlivet och andra sevärdheter matchas av det stora utbudet av golfbanor som du kan spela på, framstående både gällande deras utformning och geografiska läge.

Begär offert

Programförslag

Detaljer kring resmålet

Hem till golf legender som Gary Player, Ernie Els och Retief Goosen, stoltserar landet med golfbanor och golfresorts i världsklass. Testa dina talanger där zebrorna strosar kring er eller spela ut från klippor med spektakulär havsutsikt; anta utmaningen av golfbanor som utformats speciellt för att ta dig genom dina steg eller bege dig till bergen för spel i ett av de dramatiska bergslandskapen. Alla dessa alternativ kommer med lyxiga vistelser i loger, boutique hotell och resorts.

Våra golf safaris kombinerar möjligheten att spela på flera ikoniska banor med lyxigt boende, gourmet måltider, privata vinprovningar och chansen att se Big Five (lejon, elefant, noshörning, buffel och leopard) i aktion på ledande privata viltreservat.

Skicka oss en förfrågan idag, så tar vi fram ett förslag!

Begär offert

Hitta ditt nästa resmål

-->

Våra partners

1
1
1